Can’t You see? 

Det er en virkelig gammel sang. Jeg sad midt på blågårdsgade en forårstorsdag med en god kammerat og en øl i hånden. Vores samtale blev nærmest hele tiden forstyrret af hans stor fokus på forårsklædte damer, hvilket jeg sådan set har stor forståelse for. Efter lidt tid spurgte jeg ind til, hvordan det gik derhjemme. Svaret var, at hans uges bedste tid var hans alene tid foran computeren i tre timer om fredagen, hvor ”Vild Med Dans” var på skærmen. Han fortalte, hvordan han altid ofrede sig for hans kæreste, men jeg kender hende også, og jeg tvivlede på, at hun faktisk så hans ofre eller ønskede det store offer, som han var blevet til. Det blev til en lang snak om hjemmefronten. 

Samtalen blev i min krop. Det sker, at samtaler gør det. Den ene måde at få det ud på, er ved at skrive en tekst, så der det som om min hjerne bearbejder indtrykkene og den kommer på plads. Så teksten handler derfor om den usagte fornemmelser, manglende kommunikation, misforstået hensyn og de destruktive tanker det medfører ikke at snakke sammen.

Så er videoen lavet på Gaarden Studios 

Gamle Historier

Ahhh, endnu engang har jeg kun tid til et take! Hvad sker der? Jeg er virkelig god til at få gjort alt muligt, jeg “burde”, men ikke helt lavet det, jeg virkelig har lyst til. Og denne dag var det overraskende igen det sammen. Så da jeg redigerede videoen prøvede jeg, at sætte en deadline på mit projekt, men det  kom der desværre ikke en EP ud af, MEN…. her 7 år senere, så er der 3 på vej. Det er måske også lidt meget, men det er fedt!

Jeg har brugt virkelig meget tid oppe i min morbror og tantes sommerhus ved Rågeleje med en guitar, bøger, film, meget store lasagner, grønsagssuppe og tid. Den ene vinter var jeg deroppe 21 dage med mine forældres hund, hvor jeg dog fik få besøg. En dag før planlagt afrejse ringede jeg til min mor og spurgte, om hun kunne komme og hente mig. Jeg var begyndt at snakke til mig selv, nærmest hele tiden, og jeg trængte virkelig til selskab.

Så, hvergang jeg kommer forbi denne video, så tænker jeg, at man skal huske, at passe godt på sig selv, og det er vigtigt. Ellers kan man ikke være særlig meget over for andre.