Let the wind take you home

Jeg var i Nashville for at skrive musik. Så fra tidlig morgen til sen aften lavede jeg ikke andet. Alle i Nashville kender en der har skrevet et hit, så der er sangskriver og musiker et rigtigt job. Jeg skrev med nogle virkelig vilde mennesker og mødte konstant nærmest ubeskrivelige dygtige mennesker. Bartenderen på den lokale burgerbar var en kæmpe rockstjerne. 

Jeg endte med 27 skrivesession på 21 dage og kom hjem med en kæmpe pulje af sange. Det var et rendyrket sangskrivnings arbejdsraseri. Jeg var helt vild med det. 

Denne sang er skrevet med Stacy Widelitz. Han har en side på IMDB. Han har skrevet ”She’s like the wind” fra Dirty Dancing. En bekendt satte os op, så vi skrev to sange sammen. Han er virkelig en god håndværker. På daværende tidspunkt prøvede jeg på at få en kammerat til, at gå efter det tydelige tilbud der lå foran ham. Det ville han ikke. 

Så sangen handler åbenlyst om, at du ikke kan bestemme selv. Eller livet giver først rigtig mening, når man slipper kontrollen. Teksten er blevet en riminder til mig, at jeg skal, hvilken vej mit liv skal hen, og jeg vælger det logiske, så ender mit liv fladt, blindt og kedeligt. Hvis jeg trykker stop ved ”det rigtige/det logiske/det er det rigtige”, så sker der ting. Denne tilgang til verden ville jeg ønske, jeg turde gå på hele tiden, fordi det gør livet let. 

Så er videoen lavet på Gaarden Studios